FUNGUJEME! Všechny objednávky okamžitě expedujeme!
Menu

Zboží z oficiální
české distribuce

HOTLINE Po - Pá: 8 - 18 hod
+420 605 727 860

Menu

Pultový, nebo skříňový mrazák?

Léto je v plném proudu a nastal čas zamražování ovoce a zeleniny. Došli jste k závěru, že vám kombinace chladničky a mrazáku nevyhovuje? Není nic jednoduššího, než si pořídit samostatný mrazák. Ale ouha – je pro vaše účely vhodnější pultový (truhlicový), nebo šuplíkový mrazák LIEBHERR? Prozradíme vám rozdíly mezi oběma variantami a navrch přidáme tip na renomovaného výrobce.

Největší výhodou skříňových mrazáků je velmi dobrý přehled nad uloženými potravinami. Ty se ukládají do zásuvek či košů. Někteří výrobci označují jednotlivé zásuvky obrázky potravin, které je vhodné v dané prostoru skladovat. V případě mrazničky bez těchto instrukcí dávejte čerstvé potraviny do horních polic.

Skříňové mrazáky mají slušný objem, ale oproti pultovým mrazákům jsou poměrně malé. Budete-li mít možnost, vyberte si mrazničku s celoplastovými zásuvkami. Ke košům mají potraviny tendenci přimrzat, což není zrovna žádaná vlastnost.

Pultové mrazáky jsou na první pohled mnohem větší než skříňové. Některé modely mají objem přes 500 l. A právě to je jejich hlavní výhoda. Pokud zamrazujete velké množství potravin a máte doma dost místa, není co řešit. Budete se však muset smířit s o něco menší přehledností.

A teď to podstatné. Po které značce sáhnout?

Chcete-li, aby vám truhlicový mrazák dobře sloužil po dobu mnoha budoucích let, vsaďte na mrazící techniku Liebherr. Světový specialista na chlazení a mrazení garantuje precizní dílenské zpracování, jedinečný komfort užívání, moderní technologie a extrémně nízkou spotřebu. K dalším charakteristickým znakům patří velmi dlouhá životnost, tichý a spolehlivý provoz.

S výběrem konkrétního modelu vám ochotně pomůže některý z kvalifikovaných prodejů ze specializovaného internetového obchodu topchlazeni.cz. Na veškeré zboží se vztahuje plnohodnotná pětiletá záruka!