FUNGUJEME! Všechny objednávky okamžitě expedujeme!
Menu

Zboží z oficiální
české distribuce

HOTLINE Po - Pá: 8 - 18 hod
+420 605 727 860

Menu

Mrazničky LIEBHERR

Jste vášnivý myslivec a pokaždé přinesete domů nějakou tu zvěřinu? Máte rád větší zásoby potravin pěkně doma bez nutnosti nakupovat každý víkend? Nebo jste jen člen početného rodinného klanu a nutně potřebujte velký mrazák? Ať už patříte do kterékoli skupiny, občas se velký samostatný mrazák v domácnosti zkrátka hodí. 

Pak ale nastává otázka kam s ním… Důležitým parametrem v souvislosti s umístěním mrazáku je jeho klimatická třída. Standardně se chladící a mrazící výrobky rozdělují do čtyř klimatických tříd zohledňujících okolní teplotu v místě umístění: SN (+10 až +32 °C), N (+16 až +32 °C), ST (+18 až +38 °C), T (+18 až +43 °C). Většina výrobků je zařazena hned do několika tříd zároveň. V tom případě může být mrazák používán při okolních teplotách odpovídajících rozpětí těchto tříd a měl by při nich být schopen udržet nastavenou vnitřní teplotu. 

Pokud tedy víte, že budete mít mrazničku umístěnou ve chladné spíži nebo na nevytápěné chodbě, měla by minimálně spadat do kategorie SN, N. Jestli chcete mrazničku umístit na ještě chladnější místo, například do sklepa nebo garáže, je potřeba číst informace o parametrech jednotlivých výrobků o něco pozorněji.

Na trhu existuje celá řada výrobců, kteří nabízejí různé typy a velikosti mrazáků. Mezi dražší, ale o to kvalitnější patří lednice, mrazáky a vinotéky společnosti Liebherr. Jako jedna z mála nejen vyrábí, ale své výrobky také přímo vyvíjí a testuje. Neustále se snaží přicházet na trh s novými technologiemi a inovacemi a to vše s důrazem na vysokou kvalitu, spolehlivost a dlouhou životnost. 

Mezi jejich poslední inovace patří možnost využití vybraných mrazáků při nízkých okolních teplotách a to až do -15 °C (modely NoFrost až do 0 °C). Vzhledem k tomu, že je k výběru mezi více než 40 -ti modely volně stojících nebo truhlicových typů, věříme, že i vy si vyberete. Informace je vždy vypsána u konkrétního výrobku v technických parametrech.